#

Олександр Терещук: усі проблемні питання Переяслав-Хмельницького району триматиму на особистому контролі (ВІДЕО)

30.11.2018 12:46
Олександр Терещук: усі проблемні питання Переяслав-Хмельницького району триматиму на особистому контролі (ВІДЕО)
Олександр Терещук голова Київської ОДА

У вівторок, 27 листопада, голова Київської ОДА Олександр Терещук зустрівся з громадськістю та активом Переяслав-Хмельницького району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

Зустріч проходила у приміщенні районного Будинку культури.

Як і попередні подібні заходи, нарада була побудована у форматі запитання-відповідь. Голова Київської ОДА наголосив на тому, що в районі кошти виділяються на всі напрямки, та з невідомих причин не доходять за призначенням. Тому, за словами Олександра Терещука, звинувачувати владу в тому, що вона нічого не робить, неправильно – потрібно шукати проблеми в усіх виконавчих ланках.

У ході наради було піднято багато гострих питань, одне з яких стосувалося функціонування у Переяславі нової ТЕЦ, яка, за словами місцевого населення, не дає їм жити. У відповідь директор департаменту екології КОДА Вікторія Киреєва, повідомила, що на підприємстві встановлені датчики контролю за викидами, і порушень не виявлено.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Не оминули й проблему сміття. Зокрема, торкнулися непростої ситуації зі звалищем у Великій Каратулі. Місцеві жителі наголошують на тому, що воно переповнене. Вище керівництво області пообіцяло, що це питання обов’язково вирішить.

Під час обговорення соціальних проблем згадали й про чорнобильців: зокрема, не усім представникам цієї категорії населення вистачає коштів на оздоровлення.  Також Олександр Терещук висловив своє обурення якістю обслуговування в Центральній районній лікарні та відсутністю безкоштовного інсуліну, який має надаватися згідно державних програм.

На заході говорили й про проблеми інфраструктури, а саме – ремонт доріг та облаштування спортивних майданчиків.

Під час зустрічі голова Київської ОДА передав переяславцям вітання від  мера Києва Віталія Кличка і повідомив, що два парки, які були обіцяні ним свого часу, будуть незабаром побудовані в Переяславі за його сприяння.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: