#

Олексій Кулеба нагородив волонтерів відзнаками (ФОТО)

06.09.2022 10:10
Олексій Кулеба нагородив волонтерів відзнаками (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 5 вересня, у музеї "Становлення української нації" голова Київської ОВА Олексій Кулеба зустрівся з волонтерами та нагородив їх відзнаками до Міжнародного дня благодійності

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.   

Олексій Кулеба зауважив, що волонтери допомагали іншим, ризикуючи своїм життям та здоров’ям. Десятки неймовірних історій людей, які під обстрілами евакуювали сусідів, доставляли таємно продукти до окупованих територій, рятували тварин, шукали ліки.

Під час заходу учасники також оглянули експозиції музею. Екскурсію для них провів засновник музею Валерій Галан. Крім того, учасникам нагородження презентували тизер фільму "Область Героїв" продюсера Олексія Комаровського.

Фільм "Область Героїв" – це перша масштабна кінореконструкція реальних героїчних історій українців, жителів Київської області, які особисто зіграли головні ролі в кіно. Це відверта кіносповідь простих жителів Київщини, які, ризикуючи всім, врятували тисячі життів у самому пеклі окупації – у Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Ірпені та інших містах і селах області.

Голова Київської ОВА підкреслив:

Це справжні герої, про яких має знати весь світ та про яких потрібно знімати кіно. Дякую вам!

Нагадаємо, що художня школа в Ірпені "Hurgri Art School" запрошує на арт-зустріч сьогодні, 6 вересня.



Читати "Моя Київщина" у Facebook