#

"Оля, де дороги": в мережі з’явилися жахаючі фото Коцюбинського

11.09.2018 07:41
"Оля, де дороги": в мережі з’явилися жахаючі фото Коцюбинського

Мешканці селища Коцюбинське виклали в мережу фото свого населеного пункту. Занедбання вражає – розбиті дороги, сміттєзвалище на кладовищі, яма прямо перед під’їздом житлового будинку

Про це повідомляє «Моя Київщина» з посиланням на допис Богдана Слюсаренка у Facebook-спільноті «Територіальна громада Коцюбинського».

Автор допису говорить, що за час перебування Матюшиної на посаді селищної голови, Коцюбинське розвалюється та завалюється сміттям. Відсутні ремонти будь чого, а також немає пішохідних переходів.

«Уважно подивіться на ці фото. Це не зона бойових дій, які не прифронтова територія і не занедбане село десь в Чорнобильській зоні. Це наше Коцюбинське. Це селище під самим Києвом. Це наш дім. Ось як він зараз виглядає - на третій рік «правління» так званої активістки, комсомолки і великої господарки Ольги Матюшиної! Вдивіться в деталі - всюди бруд, сміття, трава по пояс на узбіччях, вбиті дороги і тротуари, відкриті люки... А ці дорожні знаки! А дорожня розмітка? Ви її десь бачите? Хоч один пішохідний перехід? А приміщення, яке повинно стати комунальним садком, на ремонт якого в минулому році держава виділила 5 млн грн, а депутати проголосували гроші на проект !? На це все боляче дивитися. Такого в Коцюбинському не було ніколи! Ось як Матюшина і її команда насправді «піклується» про селище. Просто без слів...», - йдеться в дописі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: