#

Операція "Мігрант": у Фастівському районі спіймали нелегалів

07.05.2019 10:13
Операція "Мігрант": у Фастівському районі спіймали нелегалів
Фото з мережі Інтернет

Днями стало відомо, що на території Фастівського району правоохоронці задокументовали 5 фактів незаконного перебування громадян інших держав на території України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Для виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України та негативно впливають на криміногенну ситуацію у місті та районі, працівники Фастівського відділення поліції здійснюють перевірку грально-розважальних закладів, ринків та можливих місць тимчасового проживання іноземців.

Також нагадаємо, що 8 квітня  у поліції Київщини повідомили про затримання вісьмох нелегалів, які займалися фасуванням овочів на ринку "Столичний".

Про це повідомив керівник Фастівського відділення поліції Сергій Мячиков.

За цей час поліцейські Фастівщини задокументовали 5 фактів незаконного перебування громадян інших держав на території України.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відносно іноземців було складено 5 адміністративних матеріалів, а також направлено подання на примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження. Нагадуємо, профілактична операція "Мігрант" триватиме по всій Україні до 31 травня.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: