#

Партія "Батьківщина" зібрала мітинг біля Кабміну проти "Київобгазу"

24.07.2018 11:58
Партія "Батьківщина" зібрала мітинг біля Кабміну проти "Київобгазу"

Сьогодні Ганна Старикова разом з Олександрою Кужель та Костянтином Бондарєвим зустрілися під стінами Кабінету міністрів України з мітингувальниками з Броварів. Близько 1000 штатних працівників підприємств району вимагали СБУ, НКРЄ та АМКУ провести розслідування щодо незаконних дій Київоблгаз, який припинив газопостачання на промисловий вузол міста

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Ганни Стариковій на власній сторінці у Facebook.

"Я поспілкувалася з Генеральним директором Броварського алюмінієвого заводу Айрапетяном Едуардом Борисовичем, який розповів, що робота підприємств Броварщини паралізована. І це є нічим іншим, як спланованою диверсією з боку Голови Київоблгазу Дмитра Дронова. Абсолютна монополія Київоблгазу призвела до того, що на Київщині панує беззаконня, а постачальник газу не звертає уваги на рішення суду першої інстанції щодо заборони відключення газу підприємствам",- пише голова Київоблради.

Наразі триває судовий спір, про нарахування Київоблгазом заднім числом 47 млн грн одному з підприємств Броварщини. За захистом законних інтересів броварські підприємці неодноразово зверталися до губернатора області, однак той ніяк не може, чи не хоче вплинути на газового монополіста. Результатом такої бездіяльності голови КОДА є фактичний газовий геноцид області та знищення бюджетоутворюючих підприємств. Усі звернення до Прем’єр-міністра України, які лунали від підприємців, були зафіксовані Віце-прем’єр-міністром Кістіоном Володимиром та Головою НКРЄ Кривенко Оксаною.

"А я особисто та депутатський корпус «Батьківщини» у Верховній Раді України та у Київській облраді простежимо, щоб СБУ, НКРЄ та АМКУ ініціювали та провели розслідування у відношенні Київоблгазу та зупинили його свавілля на Київщині. Відсьогодні ми починаємо активну боротьбу з газовим та енергетичними терором, який останні роки набув колосальних розмірів!", - додала Ганна Старикова.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: