#

Партія "Наш край" зібрала мітинг під стінами ЦВК через масштабні фальсифікації на Київщині (ВІДЕО)

11.11.2020 23:33
Партія "Наш край" зібрала мітинг під стінами ЦВК через масштабні фальсифікації на Київщині (ВІДЕО)
Фото з місця події

Масові фальсифікації у Фастівському, Богуславському та Васильківському районах змусили прихильників партії "Наш край" вийти на акцію протесту під стіни ЦВК

Як повідомив очільник Київської обласної організації партії "Наш край" Анатолій Присяжнюк інформаційному порталу "Моя Київщина", згідно із протоколами, які отримали спостерігачі на ДВК, партія на виборах до Київської обласної ради долає 5% бар'єр.

Лідер партії запевняє, що Богуславська, Васильківська та Фастівська міські ТВК сфальсифікували результати виборів, аби представники даної політсили не потрапили до обласної ради. При цьому Київська обласна ТВК у свою чергу проігнорувала розбіжність кількості голосів у протоколах. На думку партійців, вони стали жертвами "деребану" і "договорняків", до яких причетні інші політичні сили. 

Нагадаємо, що напередодні партія "Наш край" закликала всі політичні сили, які "стали жертвами дерибану, договорняків, злочинної фальсифікації результатів виборів на Київщині" долучатися до сьогоднішнього заходу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: