#

"Наш край" збирає прихильників під ЦВК через фальсифікацію виборів

11.11.2020 12:00
"Наш край" збирає прихильників під ЦВК через фальсифікацію виборів
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 11 листопада, о 14:00 партія "Наш край" розпочинає акцію протесту "Стоп брехні" під стінами Центральної виборчої комісії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу партії "Наш край".

Політична партія "Наш край" заявляє про тотальну фальсифікацію під час підрахунку голосів та спробу не допустити проходження партії в Київську обласну раду.

На підставі протоколів ДВК з мокрими печатками про підрахунок голосів виборців "Наш край" на виборах до Київської обласної ради долає 5-відсотковий бар’єр. Однак Богуславська, Васильківська та Фастівська міські ТВК нахабно сфальсифікували результати виборів, аби представники нашої політичної сили не потрапили до обласної ради.

Київська обласна ТВК "благословила" такі зловживання, цинічно проігнорувавши розбіжності кількості голосів у протоколах.

Закликаємо всі політичні сили, які стали жертвами дерибану, договорняків, злочинної фальсифікації результатів виборів на Київщині  долучатися до нашого заходу. Разом захистимо свій голос, – закликають у партії "Наш край".

Нагадаємо, що 10 листопада перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова провела зустріч, де було презентовано концепцію ефективного управління полезахисними лісовими смугами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: