#

Партії "Нові обличчя" та "Народний фронт" зв’язує нардеп Сюмар (ФОТО)

16.07.2018 17:28
Партії "Нові обличчя" та "Народний фронт" зв’язує нардеп Сюмар (ФОТО)

Півроку тому у вузьких колах з’явилася інформація, що партія мера Ірпеня "Нові обличчя" в поліції посилила свій вплив за рахунок народної депутатки Вікторії Сюмар з "Народного фронту"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громаду Приірпіння".

Джерела повідомили мені про те, що Сюмар перебуває в близьких стосунках з підсудним екс-регіоналом і заступником мера Ірпеня Дмитром Христюком і він це використовує, щоб уникнути відповідальності, зокрема за підпсиання договорів з ФОП-ом-мерцем.

Сюмар постить фото з дитиною з кухні з білими стінами. Екс-СБУшник Христюк теж не втримався й фактично завдяки цим фото стає зрозумілим, що в політиків одна кухня на двох.

Христюк написав, що стосунки у нього з жовтня 2017 року: "З гарною, гарячою та такою, що гарно заводиться".

Цей коментар лайкнула сама Сюмар.

Схоже, нещодавно побували в Карпатах. У них не лише кухня однакова, а й одяг.

Ось вдалося знайти одне фото, де жінка, схожа на Сюмар, нахилила голову поряд з Христюком.

Для розуміння, Христюк – очолював список Партії регіонів у Баришівській райраді (2010-2015 рр). У цій раді не відвідував сесії. Після подій на Майдані став заступником голови ОДА по квоті УДАРу й поїхав у Приірпіння, щоб побороти корупційні схеми Карплюка. Але йому так тут сподобалося, що він пішов до мера в заступники. Тут понапідписував договорів з ФОП-ом-покійником. І його за це судять.

За дивним збігом обставин рятувати Христюка прийшов сам заступник голови фракції Народний Фронт Андрій Тетерук.

У Христюка в декларації на сайті НАЗК не вказано ані жінки, ані будинку. Є лише квартира в Бучі, яку він купив за заниженою вартістю у бізнес-партнерки Карплюка і забув про це вчасно вказати в декларації. У Сюмар будинок теж не вказаний. Христюк постить фото і взимку, і в теплий період року з ділянки поблизу лісу.

Сюмар розійшлася з чоловіком у 2015 році, але офіційно розлучення оформили через суд лише наприкінці 2017 року. Саме колишній чоловік фігурує в декларації Сюмар.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: