#

ПАТ "Київоблгаз" відключив від газопостачання котеджне містечко під Києвом

01.10.2018 09:25
ПАТ "Київоблгаз" відключив від газопостачання котеджне містечко під Києвом

У вересні працівниками компанії було виявлено масові факти втручання в роботу лічильників газу споживачами у Васильківському та Білоцерківському районах

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку ПАТ "Київоблгаз" у Facebook.    

Зокрема, заклади громадського харчування у місті Біла Церква "Тандем" по вул. Павлюченка, 21. та "Радон" вул. Смоляно-Рокітянська, у місті Васильків заклади громадського харчування "Прага" вул. Декабристів, 141 "Військове містечко" та "Аладдін" вул. Тракторна, 37. Продуктові та продовольчі магазини за адресами: вул.Козача, будинки 79, 114А, вул. Декабристів, буд.44А та вул. Небесної Сотні, буд.57, також у селі Березанщина, вул. Котовського, буд.16А та селі Путрівка, вул. Нова, буд.5.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Ціле котеджне містечко Family Eco Club "Руликів" у селі Руликів, вул. Совхозна, а це 38 будинків.

Розподіл природного газу вказаним абонентам - припинено. Уповноваженою комісією призначено засідання з розгляду актів про порушення Кодеску ГРМ для нарахування штрафних санкцій.

Шановні споживачі! Закликаємо не втручатись у роботу приладів обліку газу! Це загрожує безпеці та тягне за собою настання юридичної відповідальності. Товариство займає послідовну, тверду позицію, щодо недопущення крадіжок природного газу у Київській області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: