#

Патрульні Білоцерківщини допомогли дідусеві, який заблукав

26.01.2022 12:10
Патрульні Білоцерківщини допомогли дідусеві, який заблукав
Фото з місця події

Учора, 25 січня, у Білій Церкві патрульні отримали повідомлення, де було сказано, що на вулиці Павличенко стоїть літня людина, яка заблукала

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Заявник повідомив, що на зупинці громадського транспорту до нього підійшов чоловік похилого віку та розповів, що заблукав. Останній не орієнтувався в просторі, виглядав дуже розгубленим.

Патрульні, дізнавшись опис громадянина, негайно вирушили за вказаною адресою. На місці події поліцейські встановили особу чоловіка, з'ясувалось, що йому 85 років, медичної допомоги громадянин не потребував.

Дідусь нечітко розмовляв, плутався в адресі свого місця проживання, а згодом зізнався, що нічого не пам'ятає. Але охоронцям порядку таки вдалося зв'язатись з його сином та повідомити про те, що трапилось.

Після цього, дізнавшись де проживає чоловік, інспектори доставили його додому та передали синові.

Нагадаємо, що Київська обласна дитяча лікарня №2, що розташована в Білій Церкві, оголосила тендер на закупівлю рекламних послуг на майже 2 млн гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook