#

Патрульні ледь не загинули, переслідуючи браконьєрів

02.08.2018 16:24
Патрульні ледь не загинули, переслідуючи браконьєрів

Сьогодні, 2 серпня, під час рибоохоронних заходів на річці Тетерів в районі села Фрузинівка, Київської області інспекторам Рибоохоронного патруля Київщини довелось переслідувати підозрілий човен, який намагався утекти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Володимира Мухіна у Facebook.

Зважаючи на несприятливі умови, зокрема туман та складний рельєф даної місцевості, було здійснено зіткнення з невідомим підводним предметом, можливо притоплене дерево, внаслідок чого човен перекинувся та накрив собою патрульних!

На щастя, патрульні перебували у рятувальних жилетах та надаючи один одному допомогу, змогли вибратися на берег та викликати підмогу! Човен затонув, але спільними зусиллями було піднято на сушу та доставлено на станцію технічного обслуговування!

Потенційному порушнику вдалось утекти, на жаль ідентифікувати човен та особу підозрюваного не представляється можливим!

Слава Богу, патрульні живі, але всеж таки постраждали та з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості (рвані рани обличчя, перелом носа, вивих шийних хребців, забій м’яких тканих обличчя та тіла) були доставлені до лікарні, де надана термінова кваліфікована допомога!

Однак, найгірше це те, що намагаючись уникнути відповідальності, порушник жодним чином не цінуючи найвищу цінність - людське життя, залишив патрульних в небезпеці та не надав жодної допомоги!!!

Відповідно до п.4.13.3 «Правил любительського та спортивного рибальства», забороняється промислове та любительське рибальство протягом усього року на р.Терерів із заплавою на ділянці від гирла до с.Приборськ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: