#

Педагоги Ірпінської громади ознайомляться з освітнім досвідом європейських держав

13.11.2023 19:50
Педагоги Ірпінської громади ознайомляться з освітнім досвідом європейських держав
Фото з мережі інтернет

Директорка Ірпінського ліцею №1 Олена Ілляшенко та директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець відвідають заклади освіти Італії й Австрії, де ознайомляться із системою середньої освіти країн та організацією освітнього процесу для учнів з України 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Ірпінської міської ради. 

Директорка Ірпінського ліцею №1 Олена Ілляшенко у складі делегації від Асоціації керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України" візьме участь в ХХІ міжнародному освітянському турі, який відбудеться з 11 по 19 листопада 2023 року.

Варто зазначити, що у програмі туру заплановані практичні заняття, обмін досвідом та отримання сертифікатів підвищення кваліфікації.

Директорка Ірпінського академічного ліцею НУБіП України Світлана Березинець представить Ірпінську громаду в Австрії у складі делегації, до якої увійшли представники Міністерства освіти і науки України, Київської ОВА та керівники закладів освіти Київщини.

Нагадаємо, що вихованці Ірпінської ДЮСШ "Велоспорт" увійшли в 10 кращих спортсменів у другому етапі Чемпіонату України з велокросу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook