#

Педагоги Яготина обговорили проблему впровадження інноваційних технологій в освітній процес

23.04.2021 17:28
Педагоги Яготина обговорили проблему впровадження інноваційних технологій в освітній процес
Фото з місця події

Учора, 22 квітня,  директорка Яготинського центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксана Миненок провела онлайн засідання

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Яготинська міська рада" у Faсebook, участь в засіданні брали вихователі дитсадків, а тема заходу була: "Організація роботи з безпеки життєдіяльності дітей в закладах дошкільної освіти".

Розровідається, що презентаційний блок засідання розпочала Миненок, яка обґрунтувала тему та мету зібрання та наголосила про особливий зміст організації роботи щодо формувань знань у дітей дошкільного віку з безпеки життєдіяльності відповідно вимог Базового компоненту дошкільної освіти та методичних рекомендацій до Державного стандарту дошкільної освіти. Особливу увагу звернула вона на використання нетрадиційних методів і форм під час освітньої діяльності з дітьми молодшого дошкільного віку. З досвідом роботи обласного опорного закладу щодо засвоєння знань дітей з безпеки життєдіяльності учасників засідання ознайомила завідуюча ДНЗ №5 «Берізка» О.Рибинська.

Під час практичного блоку вихователі закладів дошкільної освіти переглянули презентацію інтегрованого заняття для дітей середньої групи "Цінуй життя – воно єдине" (вихователь Н.Заморока) та для дітей старшої групи спортивної розваги "Відважні пожежники" (І.Туренко).

Також учасники засідання під час "круглого столу" обговорили проблему впровадження інноваційних технологій в освітній процес закладів дошкільної освіти. Вихователь ДНЗ№ 5 "Берізка" Н.Заморока поділилася досвідом роботи з колегами з теми: "Використання інтерактивного куба у роботі з формування у дітей навичок пожежної безпеки".

На завершення Миненок ознайомила педагогів з новими документами з питань дошкільної освіти, зробила прес-реліз новинок методичної літератури та підвела підсумки. В ході засідання учасниками засідання прийняті методичні рекомендації з даної проблеми.

Нагадаємо, що в Яготинському історичному музеї оформили виставку світлин ліквідаторів наслідків аварії на  Чорнобильській АЕС "Поріс чорнобилем Чорнобиль –  бідою нашою поріс".

Читати "Моя Київщина" у Telegram