#

Пенсіонери Білоцерківщини виступили проти підняття тарифів на проїзд (ФОТО)

01.02.2019 08:48
Пенсіонери Білоцерківщини виступили проти підняття тарифів на проїзд (ФОТО)
Мітинг у Білій Церкві

Вчора, 31 січня, біля приміщення Білоцерківської міської ради мітингувальники вийшли підтримати акцію проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

Час мітингу обрали спеціально, аби співпадав з черговою сесією міської ради. Однак міський голова Геннадій Дикий двічі змінював час сесії у зв’язку з тим, що мало відбутися також засідання колегії облдержадміністрації, на якому він мав бути присутнім.

Серед тих, хто вийшов на мітинг, в більшості були - пенсіонери. Ні молодь, ні більш старші білоцерківці на акцію протесту не прийшли.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Ми прийшли показати, що білоцерківці проти, що білоцерківці не погоджуються з економічно необґрунтованим підняттям ціни на проїзд. Підвищення ціни можливе лише у разі підняття якості перевезень і обґрунтування ціни", — кажуть мітингувальники.

Крім того, перед будівлею міськради стояли маршрутні таксі, більшості перевізників міста, які приїхали з вимогою підвищити проїзд у транспорті до економічно обґрунтованого.

У зв’язку з тим, що сесія була перенесена, депутатів та міського голови не було, акцію протесту вирішили перенести на 15:00, а мітингувальники розійшлися.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: