#

Передвиборча маячня: нардеп-втікач Онищенко ставить під сумнів проведення позачергових парламентських виборів

28.05.2019 05:22
Передвиборча маячня: нардеп-втікач Онищенко ставить під сумнів проведення позачергових парламентських виборів
Олександр Онищенко

Народний депутат Олександр Онищенко переконує у зриві парламентських виборів, щоб занизити рейтинг чинного президента Зеленського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Олександра Онищенка у Facebook.

"Наше джерело повідомляє, що в кулуарах вже точно відомо, що вибори не відбудуться 21 липня і навіть 28 липня їх не буде. Питання вирішується хоча б на перші числа серпня, але і це буде саботувати стара влада і її чиновники", - повідомив Онищенко.

Також Онищенко переконує, що Порошенко став витрачати гроші на скупку депутатів ВР, дрібних партій, активістів, чиновників і тд.

Окрім того зазначається, що депутати за 4,5 років у ВР не отримували стільки валюти від Порошенка, скільки за минулі два тижні.

"Розрахунок простий саботувати рішення про проведення виборів, виставивши Зе "профаном", тягнути процес до осені для ослаблення рейтингу нового Президента. Атакувати його будуть як націоналісти так і проросійські сили, як ми вже писали раніше", - резюмує нардеп.

Нагадаємо, що народний депутат-втікач Олександр Онищенко в ефірі "112 Україна" заявив про готовність повернутися в Україну, щоб брати участь в судовому процесі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: