#

Перевізнику "Обухівтранс" не погодили підвищення цін на проїзд по місту

07.12.2018 08:49
 Перевізнику "Обухівтранс" не погодили підвищення цін на проїзд по місту
Фото з мережі Інтернет

Днями стало відомо, що обухівському перевізнику "Обухівтранс" не ухвалили підвищення цін на проїзд по місту

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Хроніки Обухова", про це  розповів керівник ГО “Асоціація розвитку Обухівщини” Михайло Трач.

"Не зважаючи на обурення в соціальних мережах Обухова підвищення цін на проїзд по місту не відбулося, – прокоментував він, –  Причина – Виконком Обухівської міської ради зняв питання з розгляду".

За його словами відтепер урегулюваннями питання ціноутворення опікуватиметься створена розпорядженням від 28 листопада "комісія з розгляду питання  щодо впорядкування пасажирських перевезень на приміських маршрутах Обухів-Київ".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Вона ж, ймовірно, розгляне Проект рішення Обухівської міської ради "Про погодження ТОВ "Обухівтранс" тарифів на перевезення пасажирів міста Обухів", в котрому перевізник пропонує підняти вартість ціни по місту в окремих випадках більш як на 30%", – підкреслив член комісії, представник від громадських організацій Михайло Трач.

Нагадаємо, що раніше Обухівтранс підвищив проїзд з Обухова до Києва з 25 до 30 гривень, чим викликав обурення мешкануів міста, котрі звернулися до міськради з петицією про урегулювання цін місцевого монополіста перевезень.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: