#

Перший матч Ліги Європи "Динамо" зіграло внічию з "Астаною"

20.09.2018 18:51
Перший матч Ліги Європи "Динамо" зіграло внічию з "Астаною"

В першому матчі групового етапу Ліги Європи київське "Динамо" у доволі видовищному матчі, не змогло здолати опір "Астани" з Казахстану, не дивлячись на очевидну ігрову перевагу господарів 

Про це повідомляє "Моя Київщина". 

З перших хвилин матчу кияни розпочали активно тиснути на гостей з Казахстану і результат не змусив себе довго чекати.

Рахунок влучним, дальнім ударом на 11 хвилині матчу відкрив Віктор Циганков.

Після забитого м'яча "Динамо" мало кілька непоганих шансів, але реалізувати їх не змоголо. 

Натомість, "Астана" на 20 хвилині мала хороший шанс: Марін Томасов "поклав" Бойка на газон, проте завагався і захисник киян відправив м'яча на "кутовий". Казахи вправно реалізували стандарт і на 21 хвилині Марін Анічіч зрівняв рахунок відправивши головою "круглого", від перекладини, у ворота "біло-блакитних".  

На 28 хвилині, "Динамо" мало чудовий шанс вирватися вперед, але удар у Циганкова не задався. Далі команди обмінялися кількома не дуже небезпечними атаками. На 39 хвилині гравець "Астани" практично вийов 1 на 1 з Бойком, проте Кадар, ювелірним підкатом зупинив його в межах карного майданчику. 

Вже в компенсований арбітром час, Денис Гармаш, скориставшись помилкою казахського кіпера, після передачі Вербіча, поклав м'яча у ворота гостей. Гол в роздягальню. "Динамо" йде на перерву з мінімальною перевагою 2:1.  

Другий тайм розпочався доволі спокійно до 59 хвилини. Кияни мали чудовий шанс збільшити перевагу, але кіпер гостей парирував удар Циганкова. Небезпечний момент організували "динамівці" на 66 хвилині: Циганков подав від кутового прапорця на дальній кут, куди вбіг Гармаш і злету пробив головою - м'яч пройшов трішки вище воріт. 

На 78 хвилині Буяльський не зміг реалізувати вихід один на один, нажаль...

До кінця матчу, кілька небезпечних атак кияни таки змогли організувати, але вже в доданий арбітром час, гості зуміли зрівняти рахунок. Роман Муртазаєв виходить на заміну і вириває у "Динамо" перемогу. 

"Динамо" - "Астана": 2-2.

На матчі були присутні 21783 вболівальники. 

Склади команд:

"Динамо": 71. Бойко - 94. Кендзьора, 26. Бурда, 44. Кадар, 23. Піваріч - 5. Сидорчук, 19. Гармаш (Дуелунд 79'), 29. Буяльський (Шепелєв 90+), 15. Циганков (Морозюк 90'), 7. Вербич - 43. Русин
Запасні: 1. Бущан, 8. Шепелєв, 9. Морозюк, 20. Буено, 30. Шабанов, 89. Супряга, 99. Дуелунд

"Астана": 1. Еріче - 2. Рукавіна, 5. Анічич, 44. Постніков, 77. Шомко - 18. Маєвський, 6. Кляйнхайслер, 11. Енріке, 14. Томасов (Муртазаєв), 20. Алмейда (Мужиков 80'),  30. Кабананга (Янга 83')
Запасні: 35. Мокін, 7. Мужиков, 19. Зайнутдинов, 25. Малий, 27. Логвиненко, 32. Янга, 45. Муртазаев

Попередження: Бурда, Русин, 

Голи:

"Динамо": Циганков, Гармаш

"Астана": Анічіч, Муртазаєв,

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: