#

Піаністка з Ірпеня дала сольний концерт в Китаї

07.08.2018 07:26
Піаністка з Ірпеня дала сольний концерт в Китаї

Нещодавно на запрошення китайського культурного центру міста Синін (Qinghai, Xining, China) викладач Ірпінської школи мистецтв ім. М. Вериківського, артистка оркестру Національного театру оперети, лауреат міжнародних конкурсів Анастасія Лук’яненко стала учасником державної програми ознайомлення з мистецтвом виконання європейської класичної музики

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Правду Ірпеня". 

Під час перебування у великій залі музичного центру міста Синін відбувся сольний концерт піаністки з Ірпеня. У програмі звучала музика Й.С. Баха, В.А. Моцарта, С. Рахманінова, К. Дебюссі, Ф. Ліста, а також сучасних китайських авторів. Успішно пройшли і майстер-класи Анастасії з учнями і студентами у присутності викладачів, батьків і зацікавлених слухачів.

 Своєрідною родзинкою стала участь Анастасії Лук’яненко у святковому виступі, який було організовано у величезному торгівельному центрі. “Святковий марш” було зіграно одночасно на 20-ти роялях фірми “Petroff”, за кожним із яких було по два виконавця.

За результатами спілкування музична громада Синіна запропонувала Анастасії Лук’яненко подальшу співпрацю, яка включатиме виступ із симфонічним оркестром і продовження роботи з учнями в формі майстер-класів та індивідуальних консультацій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: