#

Під Борисполем житель столиці намагався обікрасти станцію мобільного зв’язку (ФОТО)

07.02.2019 06:25
Під Борисполем житель столиці намагався обікрасти станцію мобільного зв’язку (ФОТО)
Фото з місця події

Днями в селищі Гора Бориспільського району правоохоронці затримали чоловіка, який пошкодив майно та намагався здійснити крадіжку інвентаря зі станції мобільного зв’язку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на Національну поліцію Київської області.

О 20 годині вечора наряд реагування Васильківського відділу поліції охорони отримав повідомлення на службовий планшет, в якому йшлося про спрацювання сигналізації на одній із базових станцій мобільного зв’язку. У найкоротший час поліцейські охорони прибули на місце, де помітили невідомого.

Почувши наближення поліцейських, чоловік почав тікати. Далеко втекти йому не вдалося і вже за лічені хвилини він був затриманий правоохоронцями.

Представники компанії, які прибули на місце, впізнали у зловмиснику свого колишнього співробітника, 37-річного жителя Києва. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також нагадаємо, що під час патрулювання поліцейські зупинили таксі у селі Чубинське Бориспільського району для перевірки й виявили у багажнику крадені речі 

Поруч з понівеченим вікном станції були виявлені інструменти для зламу та демонтажу. На місце була викликана слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції, сума збитків встановлюється.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: