#

Під час окупації Київщини з будинку художниці вкрали всі картини (ФОТО)

28.07.2022 09:50
Під час окупації Київщини з будинку художниці вкрали всі картини (ФОТО)
Фото з місця подій

У передмісті під час окупації пограбували художницю, а саме викрали 150 картин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Роксолани Фурлет у Facebook.

За словами художниці Роксолани, їхній будинок, як і більшість інших, було пограбовано, а саме викрадено близько 150 картин в техніці батік авторства Оксани Фурлет. Художниця закінчила художньо-графічний факультет Одеського державного педагогічного університету. Виставкову діяльність розпочала 1995 році участю у Всеукраїнських виставках «Мальовнича Україна».

Донька майстрині написала:

Маємо підозри, що пограбування було замовним, оскільки нічого, окрім картин і роутера за 500 грн, із будинку не зникло! Усі речі на своїх місцях, без слідів "риття", отже, злодії знали за чим прийшли! До слова, в легенди на кшталт "кацапи прийшли і забрали" не вірю, бо знаю, як виглядають помешкання після візиту окупанта!

Родина подала заяву в поліцію та нагадує "любителям" високого мистецтва, що роботи авторські і “спихнути” непомітно на ОLX їх не вийде.

Нагадаємо, що 26 липня в Амстердамі на стадіоні "Йоган Кройф Арена" юна співачка із Білої Церкви Вероніка Морська заспівала гімн України перед благодійним футбольним матчем Аякс – Шахтар.




Читати "Моя Київщина" у Facebook