#

Під Києвом чоловік пограбував знайомого на кладовищі

08.08.2018 09:24
Під Києвом чоловік пограбував знайомого на кладовищі

Працівники Національної поліції затримали підозрюваного у розбійному нападі та пограбуванні жителя села Хотів, що у Києво-Святошинському районі

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посианням на сторінку ГУ НП у Київській області. 

Ним виявився 26-річний житель села Ґатне, який вже мав проблеми із законом. Встановлено, що у столиці молодик скоїв незаконне заволодіння автомобілем. Наразі матеріали цього кримінального провадження знаходяться на розгляді в одному із судів міста Київ.

Подія трапилася на початку серпня – чоловік прийшов на цвинтар пом’янути свою матір у річницю її смерті. Там наглядно знайомий чоловік запропонував випити по чарчині разом. Потім незнайомець вдарив в обличчя чоловіка і той втратив свідомість. А коли прийшов до тями, виявив відсутність барсетки з грошима, годинника та золотих виробів.

47-річний житель села Хотів звернувся до органів поліції через кілька днів після нападу, намагаючись самотужки розшукати свої викрадені речі.

З’ясувавши прикмети зловмисника та опитавши усіх можливих свідків, працівники Чабанського відділення поліції Києво-Святошинського відділу Поліціїї швидко затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний села Гатне, який вже мав проблеми із законом.

Викрадені речі – барсетку, годинник, золоті ланцюжок та обручку працівники поліції вилучили в якості речових доказів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Молодику оголошена підозра та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: