#

Під Києвом гравці відомого футбольного клуба потрапили в ДТП (ФОТО)

21.10.2018 07:12
Під Києвом гравці відомого футбольного клуба потрапили в ДТП (ФОТО)

Вчора, 20 жовтня, на Одеській трасі біля села Велика Солтанівка зіткнулися "Volvo", "Skoda" і "Volkswagen"

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну сторінку "dtp.kiev.ua" у Facebook

За інформацією, у аварії постраждали футболісти "Колоса".

Як повідомили співробітники дорожньої поліції, "Skoda" рухалася з боку Києва і зупинилася біля повороту на розворот, щоб пропустити зустрічний потік автомобілів. Ззаду в неї влетіла "Volvo" і "Skoda" відкинуло прямо під "Volkswagen", в якому з матчу проти СК "Дніпро-1" поверталися футболісти "Колоса". Від удару німецький автомобіль перекинувся і залишився лежати на даху в 30-40 метрах від місця зіткнення.

За словами очевидців, в "Volkswagen" знаходилося два гравці ФК "Колос": Олексей Зозуля і Василь Литвиненко. Одному з хлопців знадобилася допомога медиків, але, на щастя, обійшлося без серйозних травм. У прес-службі футбольного клубу повідомили, що хлопці відбулися подряпинами та синцями.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Менше пощастило водієві "Skoda". Поліцейські повідомили, що його госпіталізували у важкому стані. Від удару його викинуло з автомобіля на проїжджу частину. Після зіткнення у Skoda практично була відсутня передня частина, а двигун відлетів на кілька метрів.

Також нагадаємо, що 13 жовтня, на ділянці дороги від с. Ксаверівки до с. Пінчуки в напрямку Одеси у жахливій ДТП загинули люди.

Очевидці події також розповіли, що аварія сталася близько 18:30 і в ній постраждало чотири автомобілі, але один з них вже евакуювали. На місці працювала дорожня поліція і слідчо-оперативна група, яка розбиралася в деталях події.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: