#

Під Києвом селянин зберігав елементи хімічної зброї та наркотики (ФОТО)

17.05.2018 13:49
Під Києвом селянин зберігав елементи хімічної зброї та наркотики (ФОТО)

Сьогодні, 17 травня, поліція повідомила, що наркозалежний житель села Білогородка за місцем проживання незаконно зберігав гранати та запали до них, електродетонатор для підриву хімічної вибухівки та наркозілля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області.

Так, під час проведення санкціонованого обшуку працівники Києво-Святошинського відділу поліції вилучили у помешканні 34-річного чоловіка 2 гранати РГД-5, корпус гранати Ф-1, сигнальну міну, електродетонатор для підриву хімічної вибухівки, поліетиленові пакети різного розміру з канабісом, загальною вагою 300 г.

Зі слів зловмисника, який затриманий у порядку ст.. 208 КПК України, наркозілля він зберігав для власного вжитку. А походження зброї наразі встановлюють правоохоронці.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом триває досудове розслідування за двома кримінальними провадженнями за ч. 1 ст. 263 та за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram