#

Під Києвом сталася ДТП, де загинула ціла родина

21.07.2018 14:45
Під Києвом сталася ДТП, де загинула ціла родина

Учора, 20 липня, на проїжджій частині автодороги відбулося зіткнення та загорання трьох автомобілів. У результаті аварії загинуло троє людей, ще двоє - травмовані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Нацполіції у Київській області.

Отримавши повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, на вказане місце у Голосіївському районі столиці негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, слідчі столичного главку, рятувальники те медики "швидкої".

Встановлено, що водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншими машинами. Відомо також, що в салоні однієї іномарки загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина. Ще двоє потерпілих внаслідок ДТП отримали травми середнього ступеню тяжкості, їм надається необхідна медична допомога.

На цей час на місці смертельної аварії працюють працівники поліції з метою встановлення обставин та механізму автопригоди.

Слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: