#

Під Києвом "тітушки" захопили приміщення заводу (ФОТО)

23.07.2018 14:51
Під Києвом "тітушки" захопили приміщення заводу (ФОТО)

Сьогодні, 23 липня, відбулось рейдерське захоплення адміністративної будівлі інженерно-лабораторного корпусу заводу "Електронмаш", який знаходиться на адміністративній території села Петропавлівська Борщагівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Святослава Шевцова у Facebook.

За попередньою інформацією близько 30-50 "тітушок" вдерлися в будівлю і забарикадувалися. Також зазначено, що це вже була не перша спроба захоплення.

У ЗМІ повідомили, що тітушки побили колектив підприємства, чоловіків та жінок похилого віку, захопили адміністративну будівлю підприємства. Близько 400 працівників заводу опинились на вулиці, підприємство зупинило свою діяльність. Припускають, що за захватом підприємства стоїть великий забудовник, який намагається захопити територію підприємства. 

"Поліція як завжди займає позицію спостереження, хоча під керівництвом некомпетентного і продажного начальника Києво-Святошинського ВП Валерія Євтушенка нічого іншого вони робити не будуть. Про Службу безпеки України, якою керує продажний генерал Василь Грицак (за сумісництвом житель села та кришувальник корумпованого сільського голови Олексій Кодебський), взагалі можна не згадувати. Захист інтересів держави та законності не входить в коло бажань і обов'язків чекістів-хабарників", - повідомив Святослав Шевцов.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: