#

Під Києвом власник Інернет-провайдера використовує клієнтську базу для організації мітингів (ФОТО)

11.07.2018 05:58
Під Києвом власник Інернет-провайдера використовує клієнтську базу для організації мітингів (ФОТО)
Олексій Зіневич

Користувачі мережі обурюються смс-повідомленнями від Інтернет-провайдера Best, які почали надходити на номери телефонів клієнтів компанії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Карена Акопджаняна в спільноті "‎Ирпень без политики" у Facebook.

"Тільки но отримав смс-ку від Компанія "Бест" із закликом приєднатися до страйку.. Хвилиночку.. я це бачу на власні очі?! Від Беста.. до страйку?! А хіба це не називається незаконним використанням отриманих від клієнта особистих даних у своїх НЕ комерційних справах??", - йдеться у повідомленні.

Інші ж користувачі мережі відзначили, що їм навіть дзвонили з компанії та пропонували приєднатися до "зборів проти забудови".

"Шановна Компанія "Бест", я плачу Вам за послуги інтернету, а не за спам в телефоні. Знаю я ваші "збори"..", - повідомив автор допису.

Варто додати, що власником Інтернет-провайдера "Бест" є скандально відомий Олексій Зіневич. Компанія надає послуги у Приірпінні, Києві та навіть Житомирській області. Окрім того він є власником регіонального кабельного телеканалу та друкованої газети під назвою "Погляд".

Останнім часом Олексій Зіневич проявляє значну медіа активність, особливо в Ірпені. Подейкують, що на наступних виборах мера Ірпеня він буде основним конкурентом чинного голови Володимира Карплюка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: