#

Під Києвом збудують гігантський торгово-виставковий комплекс за півмільярда доларів

07.10.2018 13:28
Під Києвом збудують гігантський торгово-виставковий комплекс за півмільярда доларів
Фото з мережі Інтернет

Проект будівництва включає оптовий ринок з паркуванням на 10 тисяч машиномісць, а також великий виставковий центр з трьома готелями

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Рубрика", компанія Коен Груп планує протягом чотирьох років побудувати торгово-виставковий комплекс біля Києва вартістю близько 500 млн доларів.

За словами глави компанії Наума Коена, комплекс буде розташований в 13 км від Києва по Одеській автотрасі на ділянці в 105 га. Початок реалізації проекту – січень 2019 року.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відкрити оптовий ринок розраховують за два роки, тоді як реалізація виставкового центру займе ще два роки.

"У наших планах також побудувати великий концерт-хол на 7 тисяч посадкових місць. Тобто буде три комплекси – торговий, виставковий і концерт-хол", - констатував Коен.

За його словами, інвестором проекту може виступити керівник компанії-виробника вакцин Poonawalla Group Сайрус Пунавалла.

"Я зацікавлений в цьому проекті, але повинен краще його вивчити і після цього прийняти рішення про інвестування", - сказав Пунавалла.

Довідково:

Коен Груп рареєстрована в 2016 році. За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, його власником є Наум Коен. Статутний капітал компанії становить 1 тис грн.

Коен також є засновником NY Group (Дубай, ОАЕ), яка об’єднує компанії в 15 країнах за напрямками реклама і маркетинг (Time To Nova, GEMGOW), ювелірний бізнес (Jeni Coin, Daniel MS DMCC, DMCC Diamond Club, Amber Palm), прокат вертольотів (Aero Private Jet), будівництво (TES Engineering).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: