#

Під Києвом злочинець наніс знайомому чотири ножових поранення в область серця

29.08.2018 05:23
Під Києвом злочинець наніс знайомому чотири ножових поранення в область серця

Вчора, 28 серпня, у прокуратурі Київщини повідомили про скерування до суду матеріалів справи стосовно чоловіка, який чотири рази вдарив ножем чоловіка в область грудної клітини    

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області, у квітні поточного року, під час розпиття алкогольних напоїв в одному із сіл Вишгородського району, між раніше неодноразово судимим чоловіком та його знайомим виник конфлікт.

У ході конфлікту рецидивіст придбав у магазині кухонний ніж та, підійшовши зі спини потерпілого, завдав йому чотири удари в область грудної клітини. 

У результаті 38-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, які згідно висновку експерта відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, тобто є небезпечними для життя.

Вишгородським відділом Києво-Святошинської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано обвинувальний акт до суду для розгляду по суті відносно 43-річного чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 15, п. 13 ч. 2   ст. 115 КК України (незакінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинений особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

За клопотанням прокуратури зловмисник перебував під вартою.

Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 10 до 15 років.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: