#

Підозрілий інтерес: на Бориспільщині незнайомі особи випитують інформацію про прильоти

04.07.2023 10:10
Підозрілий інтерес: на Бориспільщині незнайомі особи випитують інформацію про прильоти
Фото з мережі Інтернет

Днями у Золочівській громаді підозріла жінка-"волонтер" намагалася випитати у мешканців інформацію про прильоти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Золочівської сільської ради та дописи місцевих жителів.

Невідома жінка представилася волонтером. Спілкувалася вона мовою агресора, після зауваження перейшла на "ламану" українську.

Місцева жителька написала:

Сьогодні в нас по вулиці ходила підозріла жінка, питала скільки людей живе на подвір'ї, чи були в нас прильоти, чи збираємося ми виїжджати.

Представники Золочівської сільської ради закликали:

Вочевидь, зайве нагадувати, що в Україні 493-й день триває запекла боротьба з рашистськими загарбниками. Але слід вкотре нагадати про гібридний характер цієї війни, про підступність ворога, який бореться не лише на лінії фронту, а й намагається дестабілізувати ситуацію у відносно мирних містах і селах. Скрізь діють його замасковані інформатори. Свіжий приклад – ракетний удар по Краматорську, який скоригував місцевий запроданець. Тому кожна незнайома людина, яка цікавиться питаннями, пов’язаними з нашим протистоянням агресору, повинна викликати у нас підозру. Про неї потрібно відразу ж повідомити до сільської ради чи дільничному офіцеру поліції. Говоримо про це недаремно.   

Населення закликають бути пильними та не відповідати на підозрілі запитання незнайомців, щоб не стати мимовільними помічниками ворога.

Нагадаємо, що  військового рф засудили за розграбування майна жителів Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook