#

Підозрюваним у розбещенні дівчаток на Київщині виявився відомий в Україні фотограф (ФОТО)

25.11.2020 18:00
Підозрюваним у розбещенні дівчаток на Київщині виявився відомий в Україні фотограф (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Підозрюваним у розбещенні підлітків в Києві та Київській області нібито виявився відомий в Україні фотограф, учасник виставок Олександр Ктиторчук. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "OBOZREVATEL".

Раніше в поліції Київської області повідомили, що підозрюваний у розбещенні неповнолітніх зареєстрований в місті Вишневе і розбещував неповнолітніх в автомобілі.

Встановлено, що чоловік протягом декількох років здійснював розпусні дії відносно 17-річної дівчини і інших жертв на території Києва та Обухівського району... Зокрема, 15-річну киянку, яку він привіз в Обухівський район, де в салоні авто скоїв щодо неї розпусні дії, – відзначили там.

Як сказано в повідомленні, чоловіка не затримували, але вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Ктиторчук народився 27 липня 1964 року в Бердичеві Житомирської області, викладає в Київській школі фотографії.

На сайті фотошколи відзначається, що один з його улюблених жанрів - ню-фотографія. Крім того, Олександр співпрацює з багатьма топовими українськими зірками, а також бере участь у популярних шоу-програмах на телебаченні.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини скерувала до суду обвинувальний  акт у кримінальному провадженні відносно генерального директора телерадіокомпанії, який порушував авторські права.




Читати "Моя Київщина" у Facebook