#

Підсумки двох інвестрад: У Броварах з'явиться нові фастфуди

26.06.2019 11:41
Підсумки двох інвестрад: У Броварах з'явиться нові фастфуди
Фото з мережі інтернет

Засідання інвестиційних рад міста Бровари відбулися 23 травня та 6 червня цього року. Одним із питань розгляду було про відкриття двох мережевих закладів харчування відомого бренду "Hesburger"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Трибуна Бровари".

Уперше за останні роки обидва засідання інвестрад відбулися без присутності ЗМІ та проведення відео зйомки. Причому, на засіданні 6 червня з депутатського корпусу був присутній лише Максим Семенов. Про засідання також не повідомлялося на сайті БМР. Фактично, усі рішення приймають чиновники міської ради і це не має нічого схожого на консультації з громадськістю.

Окремими двома питаннями інвестрада розглянула звернення ТОВ "Астрабуд Група" та ТОВ "Будфуд" щодо встановлення об’єктів зовнішньої реклами біля новозбудованих закладів громадського харчування. Мова йде про об’єкт, який добудовано до магазину "Фора" по вул. Київській, 8. Там заплановано розмістити дві вивіски та дві стели: по вул. Київській 4 та 8. По вул. Київській на розі з вул. Чубинського заплановано розмістити 2 вивіски та 1 стелу.

Представники бізнесу повідомили, що у новозбудованих об’єктах будуть розміщені популярні заклади фаст-фуду "Хасбургер", які складуть гідну конкуренцію відомому бренду "Макдональдз", який заплановано відкрити в Броварах уже у вересні цього року. Їхні пропозиції були підтримані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: