#

Підведено підсумки фестивалю "Таланти Васильківщини-2019"

24.04.2019 11:32
Підведено підсумки фестивалю "Таланти Васильківщини-2019"
Нагородження обдарованих дітей Васильківщини

Учора, 23 квітня, відбувся відкритий гала-концерт "Таланти Васильківщини-2019", на якому вручили грамоти та нагороди обдарованим дітям Васильківщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку голови Васильківської районної державної адміністрації Владислава Одинця в Facebook.

"На Васильківщині дуже багато талановитих дітей, і саме для них ми продовжуємо ремонтувати будівлю районного ЦДЮТ, створювати комфортні умови та креативні освітні простори.Розвиток освіти Васильківщини - це один із пріоритетних напрямків, який ми виділили для себе. У нашому районному ЦДЮТ гармонійно поєднується мистецтво, творчість та навчання", - зазначив Владислав Одинець.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, під час гала-концерту було нагороджено 170 дітей, серед яких 38 - переможці обласних всеукраїнських конкурсів, 11 - переможці обласного етапу предметних олімпіад та 121 - переможці районних конкурсів, фестивалів та змагань. Окремі слова подяки були висловлені педагогам, які викладають у цих дітей. Їх також нагородили почесними грамотами, загалом 40 освітян.

Нагадаємо, що 15 травня в місті Українка розпочнеться конкурс на кращий квітник і найоригінальніше оформлений квітами балкон.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: