#

Піщана мафія у Зазим`ї "намила" десятки мільйони гривень (ВІДЕО)

21.08.2018 07:43
Піщана мафія у Зазим`ї "намила" десятки мільйони гривень (ВІДЕО)

На Київщині у селі Зазим’я обсяги нелегального вивозу піску, за підрахунками ГО "Стоп Корупції", сягає майже 100 тисяч тон, а у грошовому еквіваленті це десятки мільйонів гривень незаконного прибутку

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційну чторінку "Стоп Корупції" у Facebook.  

А тепер уважніше придивимося до фірми, яка працює на цій ділянці – "ЕкоЗемБуд". Створена усього півроку тому, тобто напередодні початку робіт. Цікавий збіг. А ось іще один. Засновник – Артур Кадиров. А в місцевій прокуратурі працює така собі Каміла Артурівна Кадирова. І за інсайдерською інформацією – це її близький родич.

Тож знімальна група "Стоп Корупції" вирушила до прокуратури. З’ясувалося, що Каміли Артурівни нема. То, можливо, її безпосередній керівник може розвіяти всі підозри?

Денис Радійчук, заступник керівника Броварської місцевої прокуратури, запевнив журналістів, що вперше чує про цю ситуацію. "Це її батько, напевно. Спілкуюсь з колегами тільки по роботі, не знаю про родинні зв'язки. Але якщо це виявиться правдою, нехай перевіряють, будуть вживатися необхідні заходи", - додав він.

Отже, в усіх інстанціях пообіцяли відреагувати. Окрім цього, стопкорівці звернулися особисто до пана Ценова – очільника Київської поліції, аби той теж звернув увагу на цей нелегальний бізнес. Також "Стоп Корупції" подає позов до суду, аби прискорити відкриття кримінального провадження та буде надалі стежити за ситуацією у Зазим’ї.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: