#

Після повернення в Україну діти не будуть мати жодних проблем з атестацією, - Андрій Вітренко

14.10.2022 15:45
Після повернення в Україну діти не будуть мати жодних проблем з атестацією, - Андрій Вітренко
Фото з мережі Інтернет

Наразі розробляється додатковий алгоритм для зменшення навантаження на українських школярів, які перебувають за кордоном та навчаються одночасно за двома програмами

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням "LB.ua", це на брифінгу розповів перший заступник міністра освіти та науки України Андрій Вітренко.

За словами Вітренка, сьогодні приблизно 505 тисяч дітей шкільного віку продовжують перебувати разом з батьками за межами України. Вони навчаються за трьома моделямию

Вітренко уточнив:

Або повністю онлайн за українською програмою, відвідують школи за місцем тимчасового перебування, вчаться паралельно за двома програмами.

Також він запевнив, що діти, які здобувають освіту лише в школах ЄС, після повернення до України не будуть мати жодних проблем щодо атестування.

Ще було зауваженно, що наразі міністерство опрацьовує додатковий алгоритм, щоб зменшити навантаження на українських дітей, які мають відвідувати дві школи одночасно та навчатися за двома освітніми програмами.

Нагадаємо, що з туристичної подорожі Азербайджанською республікою, яка тривала два тижні, приїхали 30 дітей із Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook