#

Після "провітрювання" у Білоцерківській міській ТВК не вдалося відновити засідання (ФОТО, ВІДЕО)

27.10.2020 16:37
Після "провітрювання" у Білоцерківській міській ТВК не вдалося відновити засідання (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні вночі, 27 жовтня, члени Білоцерківської міської ТВК вирішили "провітрити приміщення", після чого кворум не зібрався

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ОПОРА".

Білоцерківська міська ТВК проводила провітрювання приміщення близько 02:00. На це було виділено 40 хв. Голова комісії мотивував це також тим, що системні адміністратори неспроможні виконувати роботу з перевірки протоколів через фізичне виснаження і їм треба відпочити.

З таким оголошенням не погодилися члени дев'яти ДВК та правоохоронці, які знаходилися у фойє. Станом на 04:00 - 05:00 ранку так зване "провітрювання" тривало, а засідання відновити не було можливості. На цей час у приміщенні Білоцерківської міської ТВК лишилося всього п'ять членів комісії, тож кворум був відсутній.

Невдоволені члени ДВК викликали слідчо-оперативну групу. Відповідно до частини першої статті 254 Виборчого кодексу з моменту закінчення голосування територіальна виборча комісія розпочинає безперервне засідання, яке продовжується до встановлення підсумків голосування та результатів відповідних місцевих виборів у виборчому окрузі.

Ми не робили перерву, а робили провітрювання. Приймати документацію від ДВК не можемо, бо відсутній кворум, - висловилися члени Білоцерківської ТВК.

Нагадаємо, що у Білій Церкві виборець зіпсував свій бюлетень, а потім чинив опір правоохоронцям.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: