#

У Білій Церкві виборець зіпсував свій бюлетень, а потім чинив опір правоохоронцям (ФОТО)

26.10.2020 13:50
У Білій Церкві виборець зіпсував свій бюлетень, а потім чинив опір правоохоронцям (ФОТО)
Фото з місця події

Поліцейські Білої Церкви задокументували факт знищення виборчого бюлетеня виборцем

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Facebook.

До Білоцерківського відділу поліції від поліцейського, який ніс охорону публічного порядку під час голосування на одній з виборчих дільниць міста Біла Церква надійшло повідомлення про те, що після того, як виборець проголосував, викинув свої бюлетені у смітник.

Було встановлено, що 23-річний місцевий житель на виборчій дільниці 321144 по вулиці Леваневського здійснив своє волевиявлення в кабіні для голосування та, вийшовши з неї, кинув один бюлетень до скриньки для голосування, а інші три порвав та викинув у смітник чоловічої вбиральні.

Патрульні поліцейські Білої Церкви змушені були застосувати фізичну силу та одягнути кайданки на молодика, згідно чинного Закону України "Про Національну поліцію України", оскільки той почав чинити опір та відмовлявся виходити з приміщення для голосування.

Діям молодика поліцейські надали відповідну правову оцінку: склали адміністративний протокол за ст.212-23 КУпАП, за що передбачений штраф у розмірі від 100 до 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що на спецлінію поліції "102" повідомили, що у місті Біла Церква замінований ринок – правоохоронці оперативно затримали правопорушника.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: