#

План "Б" по захопленню Києва ніхто не планував, – Христо Грозев (ВІДЕО)

01.03.2022 21:55
План "Б" по захопленню Києва ніхто не планував, – Христо Грозев (ВІДЕО)
Христо Грозев

Болгарський журналіст-розслідувач видання "Bellingcat" заявив, що Путіну не вдалося "бліцкригом" захопити Київ, а іншого плану у нього не було

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на YouTube-канал "Популярная политика".

Болгарський медіаексперт, журналіст-розслідувач видання "Bellingcat" Христо Грозев є одним із основних авторів розслідування про участь співробітників ФСБ Росії в отруєнні Олексія Навального. Bellingcat – це вебсайт журналістських розслідувань, що спеціалізується на фактчекінгу та розвідці відкритих джерел (OSINT).

Тож, в ефірі російського телебачення Христо Грозєв розповів, що ворожі  танки, які зараз прямують до Києва, можуть обстрілювати передмістя, але всередині міста вони результату дати не можуть:

Ефективність танка у великому місті, в якому 100% населення являються твоїм ворогом – це найжахливіше, що можеш зробити.

Далі журналіст додав, що зараз у багатьох українців є зброя і вони будуть захищатися. Тому танки для росії "це жах":

Кожне перехрестя може стати барикадою, яка більше не пропутить танк. Кожен знищений танк стає перешкодою для наступних танків.

Тому, Христо Грозєв стверджує, що крім психологічної загрози, він не бачить цілі такої великої кількості російських танків на шляхах до Києва.

Грозев заявив, що перший план путіна провалився – це "бліцкриг Києва". А зараз російський окупант шукає якийсь резервний план. Він зазначив:

Мені здається, що плану "Б" ніхто не малював.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що за інформацією розвітки поблизу північного кордону України знаходяться танки білорусі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram