#

Погода для жителів Київщини та столиці на 10-те січня

09.01.2019 19:28
Погода для жителів Київщини та столиці на 10-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 10 січня, прогнозується незначне потепління та опади у вигляді дрібного снігу. Стовпчики термометрів будуть коливатися в межах -15⁰…-12⁰ вночі, а вдень  -8⁰…-6⁰. На дорогах очікується ожеледиця. Протягом дня хмарно.  Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) холодний фронт, що прийде із заходу принесе сніг. Температура повітря становитиме  -5⁰…-3⁰ вдень та -13⁰…-11⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується хмарна та морозна погода. Стовпчики термометрів вночі опустяться до -16⁰, а вдень будуть коливатися на рівні -8⁰…-7⁰. Вітер південно-східний із поривами до 3 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) небо знову затягнеться хмарами та підуть опади у вигляді снігу. Температура повітря становитиме -7⁰…-5⁰ вдень, а вночі  -15⁰…-13⁰. На дорогах ожеледиця.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується незначне потепління та опади. Температурні показники повітря становитимуть -6⁰…-4⁰ вдень, та -14⁰…-12⁰ вночі. Вітер південно-східний із швидкістю 2-3 метрів за секунду

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та холодно. Температура повітря -14⁰…-12⁰ вночі, а вдень -6⁰…-4⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду.   

В Києві проходження холодного фронту також зумовить потепління та опади. Стовпчики термометрів будуть триматися на рівні -6⁰…-4⁰ вдень та -14⁰…-12⁰ вночі. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 2-3 метри за секунду. Протягом дня хмарно.

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: