#

Погода для жителів Київщини та столиці на 13-те січня

12.01.2019 18:58
Погода для жителів Київщини та столиці на 13-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 13 січня, прогнозується прохолодна погода з температурою повітря, яка буде коливатися в межах -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…-0⁰. На дорогах протягом дня очікується сніг. Вітер південно-західний із швидкістю 4-7 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) погода буде хмарною та прохолодною. Температура повітря -2⁰…0⁰ вдень та -6⁰…-4⁰ вночі. Можливий слабкий туман. Пориви вітру до 6 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температурні показники навколишнього середовища будуть становити -6⁰…-5⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Вітер південно-західний із поривами до 7 метрів за секунду. Прогнозується сніг.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вранці очікується слабкий туман, а дороги вкриються ожеледицею. Температура повітря становитиме -2⁰…0⁰ вдень, а вночі  -7⁰…-5⁰. Можливі незначні опади у другій половині дня.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується морозна погода та помірний вітер із південно-західним напрямком та швидкістю до 6 метрів за секунду. Температурні показники повітря становитимуть -2⁰…-1⁰ вдень, та -6⁰…-5⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та буде йти сніг. Температура повітря -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 5-6 метри за секунду.   

В Києві також прогнозується морозна погода. Стовпчики термометрів будуть показувати -2⁰…0⁰ вдень та -5⁰…-3⁰ вночі. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 5-6 метри за секунду. Протягом дня хмарно. Можливі опади у другій половині дня.

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: