#

Погода для жителів Київщини та столиці на 14-те січня

13.01.2019 18:59
Погода для жителів Київщини та столиці на 14-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 14 січня, у понеділок прогнозується прохолодна погода з температурою повітря, яка буде коливатися в межах -6⁰…-4⁰ вночі, а вдень  -1⁰…+1⁰. Вітер південно-західний із швидкістю 7-8 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно та можливі опади у вигляді снігу 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) очікується вітряна погода, швидкість вітру до 9 метрів за секунду, а також слабкий сніг. Температурні показники знаходитимуся в інтервалі -1⁰…+1⁰ вдень та -7⁰…-6⁰ вночі. Можливий слабкий туман.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) на дорогах буде сильна ожеледиця, а температура навколишнього середовища буде становити -6⁰…-5⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Вітер південно-західний із поривами до 10 метрів за секунду. Очікується незначний сніг.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозується прохолодна та волога погода. Вранці дороги вкриються ожеледицею, а стовпчики термометрів вночі опустяться до -5⁰. Вдень буде тепліше, повітря прогріється до +1⁰. Можливі незначні опади. Також очікується сильний вітер, пориви якого будуть досягати до 10 метрів за секунду.   

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також передбачається вітряна погода з опадами у вигляді слабкого снігу. Температурні показники повітря будуть в межах -1⁰…+1⁰ вдень, та -6⁰…-5⁰ вночі. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та прохолодно. Температура навколишнього -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 5-7 метрів за секунду.   

В Києві стовпчики термометрів будуть показувати -1⁰…+1⁰ вдень та -6⁰…-4⁰ вночі. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний із швидкістю 7-8 метрів за секунду. Протягом дня хмарно та можливі опади.

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: