#

Погода для жителів Київщини та столиці на 15-те січня

14.01.2019 19:34
Погода для жителів Київщини та столиці на 15-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 15 січня, стовпчики термометрів будуть коливатися в межах -5⁰…-3⁰ вночі, а вдень  -4⁰…-2⁰. Вітер західний із швидкістю 6-8 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно. Опади у вигляді снігу можливі тільки у нічні години, вдень їх не очікується 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) погода буде хмарною та морозною. Температура повітря -4⁰…-2⁰ вдень та -4⁰…-3⁰ вночі. Можливий слабкий туман. Пориви вітру до 8 метрів за секунду. Вдень без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температурні показники навколишнього середовища будуть становити -4⁰…-2⁰ вночі та -3⁰…-2⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Вітер західний із поривами до 8 метрів за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) вранці очікується слабкий туман, а дороги вкриються ожеледицею. Температура повітря становитиме -4⁰…-3⁰ вдень, а вночі  -6⁰…-5⁰. Можливі незначні опади у другій вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується морозна погода та помірний вітер із західним напрямком та швидкістю до 47метрів за секунду. Температурні показники повітря становитимуть -3⁰…-2⁰ вдень, та -6⁰…-5⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня хмарно та холодно. Температура повітря -6⁰…-5⁰ вночі, а вдень -4⁰…-2⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 6-7 метри за секунду.   

В Києві також прогнозується морозна погода. Стовпчики термометрів будуть показувати -4⁰…-2⁰ вдень та -6⁰…-5⁰ вночі. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 6-7 метри за секунду. Протягом дня хмарно, а також очікуються слабкі опади.

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: