#

Погода для жителів Київщини та столиці на 29-те грудня

28.12.2018 19:20
Погода для жителів Київщини та столиці на 29-те грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 29 грудня, холодний фронт, що прийде із заходу принесе незначне похолодання, але опади не припиняться. Стовпчики термометрів коливатимуться  -3⁰…-1⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень.  Вітер північно-західний зі швидкістю 2-3 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця, а також можливий туман  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня буде хмарно та очікується сніг. Можливий туман. Температурні показники повітря в день будуть становити -1⁰…+1⁰ та -1⁰…0⁰ вночі.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура повітря -2⁰…-1⁰ вночі та -1⁰…+1⁰ вдень. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно. Очікується сніг. Вітер північно-західний зі швидкістю 3-4 метри за секунду.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також очікується сніг. Вранці можливий слабкий туман, а дороги вкриються ожеледицею. Температура навколишнього середовища -1⁰…+1⁰ вдень, а вночі  -2⁰…0⁰.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде йти сніг. Температура повітря буде коливатися в межах -1⁰…+1⁰ вдень, та -1⁰…0 вночі. Протягом дня хмарно. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.  

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) холодний  фронт, що саме буде проходити над цією територією зумовить сильний снігопад. Температурні показники повітря на рівні 2 метрів знаходитимуться в межах -3⁰…-1⁰ вночі, а вдень -1⁰…+1⁰. На дорогах ожеледиця.   

В Києві прогнозується сніг. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах -1⁰…0⁰ вночі та 0⁰…+1⁰ вдень. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний зі швидкістю до 4 метрів за секунду.  

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: