#

Погода для жителів Київщини та столиці на 6-те січня

05.01.2019 18:55
Погода для жителів Київщини та столиці на 6-те січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 6 січня, очікується морозна та хмарна погода з температурою повітря -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень  -5⁰…-3⁰. Фронт оклюзії принесе сильні опади у вигляді снігу. Вітер північно-східний із швидкістю 3-5 метрів за секунду. На дорогах прогнозується ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня очікується сніг. Температурні показники повітря коливатимуться в межах -5⁰…-3⁰ вдень та -8⁰…-6⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) морозно та волого. Температура повітря буде становити -8⁰…-7⁰ вночі та -5⁰…-3⁰ вдень. Вітер північно-східний із поривами до 3 метрів за секунду. Прогнозується сніг.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) циклон принесе опади у вигляді снігу та сніжної крупи. Температура повітря вдень -5⁰…-3⁰, а вночі  -7⁰…-5⁰. На дорогах ожеледиця. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також прогнозується морозна погода з помірними опадами. Температурні показники навколишнього середовища становитимуть -3⁰…-2⁰ вдень, та -6⁰…-5⁰ вночі. Протягом дня хмарно. Дороги вкриються ожеледицею. Можливий слабкий туман.  

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) в неділю краще посидіти вдома та не користуватися автомобільним транспортом через ожеледицю на дорогах. Температура повітря -7⁰…-5⁰ вночі, а вдень -4⁰…-3⁰. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Прогнозується сніг.    

В Києві у неділю очікується морозна та волога погода. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північно-східним напрямком. Протягом доби буде йти дрібний сніг. Стовпчики термометрів вночі опустяться до -7⁰, а вдень будуть триматися на рівні -3⁰.

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: