#

Погода для жителів Київщини та столиці на 7-ме січня

06.01.2019 18:31
Погода для жителів Київщини та столиці на 7-ме січня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 7 січня, прогнозується морозна погода. Стовпчики термометрів будуть коливатися в межах -11⁰…-9⁰ вночі, а вдень -8⁰…-5⁰. Дороги вкриються ожеледицею, а протягом дня очікуються незначні опади у вигляді дрібного снігу. Вітер північно-східний із швидкістю 2-4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) можливий слабкий сніг. Температура повітря -7⁰…-5⁰ вдень та -10⁰…-8⁰ вночі. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця.   

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) буде холодніше ніж на півдні, температурні показники навколишнього середовища тут будуть становити -11⁰…-9⁰ вночі та -8⁰…-6⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Можливий дрібний сніг.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) фронт оклюзії принесе сніг у ранкові години,а далі до вечора опади не очікуються. Температура повітря становитиме -7⁰…-6⁰ вдень, а вночі -10⁰…-8⁰. Протягом дня хмарно.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також пануватиме морозна погода. Стовпчики термометрів у нічні години опустяться до відміток -11⁰…-9⁰, а вдень піднімуться та будуть показувати -7⁰…-6⁰. Вітер північно-східний із швидкістю 5-6 метрів за секунду. Без суттєвих опадів. На дорогах збережеться ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) висока відносна вологість та морозний вітер будуть створювати некомфортні погодні умови. Температура повітря -11⁰…-10⁰ вночі, а вдень -8⁰…-6⁰. Протягом дня хмарно та без суттєвих опадів.

В Києві перший понеділок 2019 року запам’ятається не тільки святковою атмосферою, а й морозною погодою. Стовпчики термометрів вдень коливатимуться в межах -9⁰…-8⁰ вдень, а вночі -11⁰…-10⁰ вночі. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду. Весь день буде хмарно та можливий слабкий сніг.  

 

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: