#

Погода на Київщині та у столиці 14-го лютого

13.02.2019 19:22
Погода на Київщині та у столиці 14-го лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині та в столиці, 14 лютого, очікується різка змінна погоди. Прогнозуються опади у вигляді снігу та снігу з дощем. Температура повітря буде в межах -4⁰…-2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+3⁰. Вітер північно-західний із швидкістю 4-6 метри за секунду. На дорогах ожеледиця. Протягом дня хмарно, а також можливий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) буде прохолодна та волога погода. Температурні показники повітря до +2⁰…+3⁰ вдень, а вночі до -4⁰…-1⁰. Очікується мокрий сніг. На дорогах ожеледиця.  

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря буде -2⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+2⁰ вдень. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний із швидкістю 4-6 метрів за секунду. Очікуються опади у вигляді мокрого снігу.   

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) погода буде не найкращою для прогулянок. Температурні показники навколишнього середовища будуть становити -3⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень. Протягом дня хмарно. Пориви вітру до 7 метрів за секунду із північно-західним напрямком. Прогнозується сніг з дощем.  

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) протягом дня буде йти мокрий сніг. Швидкість вітру 4-6 метрів за секунду. Можливий туман. Температура повітря -2⁰…-1⁰ вночі та +1⁰…+3⁰ вдень.    

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) хмарно та прохолодно. Температура повітря -3⁰…-2⁰ вночі, а вдень +1⁰…+2⁰. На дорогах ожеледиця. Швидкість вітру 5-7 метри за секунду. Прогнозується мокрий сніг.  

В Києві, 14 лютого, погода буде жахливою. Протягом дня очікується мокрий сніг, а також буде дошкуляти сильний вітер із північно-західним напрямком. Стовпчики термометрів за вікном будуть показувати +1⁰…+3⁰ вдень та -2⁰…-1⁰ вночі. На дорогах ожеледиця.   

Протягом дня можливі зміни.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: