#

Поліцейські Броварщини за тиждень спіймали 16 п’яних водіїв (ФОТО)

11.10.2020 13:30
Поліцейські Броварщини за тиждень спіймали 16 п’яних водіїв (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Протягом тижня поліцейські Броварського району виявили та затримали 16 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Faсebook.

Наряди реагування патрульної поліції продовжують виявляти водіїв, які керують транспортними засобами у нетверезому стані. Лише упродовж цього тижня поліцейські склали 16 протоколів про адміністративні правопорушення за керування авто напідпитку. Їх направлено до суду для прийняття рішення.

На правопорушників складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вкотре закликаємо громадян неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху! Сідаючи за кермо транспортного засобу у стані алкогольного сп’яніння Ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й оточуючих! – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що кілька днів тому правоохоронці Київщини затримали лікаря-садиста Олексія Волкова, на рахунку якого десятки жертв, дві з яких загинули за дивних обставин.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: