#

Поліцейські Бучанщини провели дошкільнятам інтерактивний урок

04.11.2021 15:55
Поліцейські Бучанщини провели дошкільнятам інтерактивний урок
Фото з місця події

До села Михайлівка-Рубежівка Ірпінської ОТГ завітали правоохоронці, які вихованцям садочка "Червона шапочка" провели інтерактивний урок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області"  у Facebook.

Інспектори ювенальної превенції Бучанського районного управління поліції спільно із поліцейськими офіцерами Ірпінської територіальної громади та капеланом Андрієм Клюшевим завітали до садочка "Червона шапочка" в селищі Михайлівка-Рубежівка із інтерактивним уроком на тему: "Безпека на дорозі - понад усе!"

В ігровій формі поліцейські з дітьми вивчали дорожні знаки та розібрали як потрібно поводитися в різноманітних ситуаціях, що можуть виникнути під час дорожнього руху.

Також правоохоронці розповіли про свою професію та познайомили малечу із службовим транспортним засобом.

У дописі зауважується, що урок виявився надзвичайно цікавим та інформаційним під час якого дітки з радістю спілкувались із гостями в погонах та із задоволенням фотографувалися з ними.

Також нагадаємо, що нещодавно у Греції проходив чемпіонат Європи із тхеквондо ІТФ, де ірпінська студентка Каріна Пономарь здобула одразу дві перемоги.

Читати "Моя Київщина" у Telegram