#

Поліцейські Київщини відкрили пам’ятник на честь діючих правоохоронців (ВІДЕО)

20.08.2021 18:30
Поліцейські Київщини відкрили пам’ятник на честь діючих правоохоронців (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 20 серпня, із нагоди відзначення 30-річчя незалежності України, очільник поліції Київщини за участі представників КОДА та КОР у серці столиці відкрили унікальний пам’ятник на честь діючих поліцейських, які захищають життя, права і свободи громадян та охороняють державу під гаслом "Служити та захищати!"


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Андрія Нєбитова у Facebook.


На виробництво пам’ятникам пішло майже 180 кілограмів бронзи, його висота складає майже 2 метри.


У своїй промові Андрій Нєбитов зазначив, що цей пам’ятник є справжнім прообразом багатьох тисяч правоохоронців, які віддано несуть службу та захищають українців від злочинних посягань.

Унікальність цього пам’ятника полягає в тому, що він зведений на честь саме діючих офіцерів поліції.


Почесні гості — перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та голова ГО «Асоціація ветеранів МВС України«Володимир Шутий — привітали поліцейських Київщини з 30-ю річницею незалежності України та висловили надію, що «Захисник» надихатиме поліцейських на нові звершення.


Очільник поліції Київщини вручив подяки автору пам’ятника Даниілу Ровенчину та директору ливарні, де був зроблений пам’ятник Ігорю Давидову. Крім того, подарунок отримав найменший учасник заходів, хрещеник поліції Київщини Богдан Уніченко.

Нагадаємо, що Андрій Нєбитов уже вкотре відвідав правоохоронців Київщини, які несуть службу в зоні проведення операції об’єднаних сил.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: