#

Поліцейські розшукали неповнолітню броварчанку, яка втекла з дому, щоб зустрітись із хлопцем

17.07.2020 17:52
Поліцейські розшукали неповнолітню броварчанку, яка втекла з дому, щоб зустрітись із хлопцем
Фото з місця події

Сьогодні, 17 липня, до Броварського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що вночі пішла з дому його неповнолітня донька та про її місцезнаходження досі не відомо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Броварський відділ поліції" у Facebook.

Пошуки дитини розпочали ювенальні поліцейські та всі патрулі міста Бровари та району.  Вже за годину поліцейські отримали інформацію, що дівчину знайшли на Чернігівщині, коли вона намагалася  перетнути Державний кордон України. 

У відрядження до Чернігівської області за неповнолітньою виїхали ювенальний поліцейський та батько дівчини.

Як пояснила юна мандрівниця, вона в мережі Інтернет познайомилася з хлопцем, який проживає в місті Москва та вирішила поїхати до нього в гості. Реалізовуючи свою мандрівку, вона вночі вийшла на дорогу та йшла пішки, а потім зупинила попутну автівку і приїхала таким чином до кордону.

З дівчиною та її батьками ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду та жертвою злочинних посягань дитина не стала.

Нагадаємо, що в місті Бровари багатопрофільна клінічна лікарня отримала від представників Фонду Петра Порошенка та "Європейської Солідарності" тести для визначення коронавірусу. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook