#

Поліцейський з Київщини очолив ГУНП Чернігівщини

30.07.2020 12:09
Поліцейський з Київщини очолив ГУНП Чернігівщини
Володимир Нідзельський

Учора, 29 липня, новим керівником Головного управління Національної поліції в Чернігівській області призначено Володимира Нідзельського, на цій посаді він змінив Едуарда Альохіна 

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ, представлення нового глави обласної поліції пройшло учора, 29 липня, в Чернігові.

Повідомляється, що Володимир Нідзельський протягом року обіймав посаду начальника управління захисту економіки в Чернігівській області. Останнім часом перебував на посаді начальника управління стратегічних розслідувань у Київській області.

Новопризначений очільник поліції Чернігівщини запевнив, що він відкритий до співпраці зі ЗМІ та населенням області.

Для мене велика честь очолити ГУНП в Чернігівській області. Висловлюю велику подяку нашому керівництву – Міністру внутрішніх справ та Голові Національної поліції України за надану мені таку можливість.  Водночас, я усвідомлюю, яку велику відповідальність сьогодні беру на себе, – сказав Володимир Нідзельський. – Шановні колеги, наш основний обов’язок працювати так, щоб довіра населення до поліцейських тільки зростала. Наша робота буде побудована таким чином, щоб кожен громадянин області відчував себе в повній безпеці.

Попередній керівник поліції Чернігівської області Едуард Альохін був переведений у центральний орган управління Нацполіції.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини викрила головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів "Рибоохоронний патруль", який систематично отримував хабарі. 

Читати "Моя Київщина" у Telegram